Hvem kan træne taekwondo

Vi er en klub der modtager dig der hvor du er, om du er nybegynder eller øvet, vi er også for dig der måske ikke har trænet i et stykke tid og gerne vil igang igen.

Vi er ikke så mange medlemmer, så der er god mulighed for at få en fokuseret træning såvel med feedback omkring dine teknikker mv. men også med evt. fokus på noget du arbejder med inden for taekwondo (forudsat det passer ind i undervisningen naturligvis).

Vi har ingen reservationer ift. om du er mand, kvinde, hvidbælte eller sortbælte, din seksuelle orientering, religion osv.
Du skal dog være minimum 15år, da vores omklædningsfaciliteter ikke er optimale.
Husk man er aldrig for gammel til at starte!

Det vigtigste for at starte er at du ønsker at have det sjovt og ikke er bange for lidt sved på panden af og til 🙂

Hvornår kan jeg starte

Vi har løbende indmelding, Så du kan starte når som helst.
Vi vil dog meget gerne vide at du kommer. da døre til træningssalen er låst.
Du finde vores kontakt oplysninger

Her

Hvad skal jeg have på?

Til at starte med anbefaler vi at du har løsthængende tøj på, som du kan bevæge dig naturligt i Alm. træningstøj er fint.
Når vi træner indedørs træner vi i bare tæer. Så sko skal du ikke tænke på.

Dragten, som vi træner i, kaldes en Dobok, men den behøver man ikke købe før man er sikker på at man gerne vil til sin første graduering.

Man bærer en dobok med hvidt revers indtil man opnår det sorte bælte.

Der er 10 forskellige bæltegrader - før man når det sorte bælte - for at nå dette skal man påberegne at træne i nogle år

Træningen

Taekwondo er alsidig træning, vi favner bredt og inkluderer såvel styrketræning som cirkulationstræning. Man lærer udover en masse sparke- og hånd-teknikker også selvforsvar. For at citere et af vores medlemmer, så får man rørt sig og bliver samtidig bedre til noget 🙂